onze werkplaats

Voor het totaalonderhoud van uw auto

In onze modern uitgeruste werkplaats staan wij voor u klaar om het (noodzakelijke) onderhoud op uw auto of camper uit te voeren. Omdat wij een onafhankelijke (niet merk-gebonden) garage zijn, kunnen wij elk merk servicen. Reparaties en het, eventueel, vervangen van onderdelen voeren wij uit volgens de voorschriften van de fabrikant zodat u verzekerd bent van een juist herstel van uw auto. 

Wij verzorgen ook uw APK keuring wanneer uw auto daar aan toe is, dit kunnen we ook combineren met een kleine en/of grote beurt zodat u weer zorgeloos kunt rijden.

In- en verkoop auto's

Wij in- en verkopen auto`s, en hebben we niet de juiste 2e hands auto op voorraad gaan we geheel vrijblijvend op zoek naar uw eventuele “nieuwe” auto. Door uw wensen aan ons kenbaar te maken kunnen we heel gericht zoeken en laten wij u uitsluitend een auto zien welke wij eerst uitvoerig gecontroleerd hebben en aan onze hoge eisen voldoet.

Onderhoud en reparatie

Van den Broek auto's is een universeel autobedrijf wat betekent dat u bij ons met elk merk terecht kunt voor onderhoud en reparatie. Voor de meeste auto`s hebben we binnen 2 uur de onderdelen in huis zodat we ernaar streven om uw auto dezelfde dag klaar te kunnen hebben. Om eventuele storingen uit te lezen of service-instellingen te resetten beschikken we over de modernste diagnose-apparatuur. Ook het onderhoud van uw airco voeren wij graag voor u uit.

Banden & Velgen

Controle van uw banden, vervanging van uw banden. De welbekende zomerbanden- winterbanden wissel. Wij kunnen het allemaal voor u verzorgen. Ook kunnen wij u adviseren welke banden het beste zijn in uw situatie.

Ramen tinten

Tegenwoordig is het, voor achterruiten, vaak standaard leverbaar, privacy-glass. Dat betekent dat de ruiten donker getint zijn om inkijk te voorkomen. Ook voor bescherming van de scherp (voorjaars)zon kunnen getinte ruiten een uitkomst bieden. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden.

Accu service

We gaan er altijd vanuit dat een accu goed werkt, en dat moet ook natuurlijk. Helaas komen we er altijd op de verkeerde momenten achter dat de accu zwak wordt, bijvoorbeeld in de winter. Wij nemen in het onderhoud altijd het meten van uw accu mee en adviseren u wanneer uw accu aan vervanging toe is.

Airco service

Veel mensen denken dat een airco geen onderhoud nodig heeft, dit is helaas niet waar. Zo zullen filters regelmatig vervangen moeten worden en zal een airco naar verloop van tijd bijgevuld moeten worden, dit kunnen wij voor u verzorgen zodat u altijd kunt genieten van een goed en gezond klimaat in uw auto.

Wat onze klanten zeggen

Mooie Mercedes A klasse gekocht bij Jeroen. Goede prijs, goed contact. En na een ski ongeval is hij zelfs de auto thuis aan de deur komen leveren. Top service! De auto blijft ook bij hem in onderhoud.
Vincent Apeldoorn
Ik als autogek was op zoek naar een Mini Countryman. Bij veel auto bedrijven langs geweest, kwam ík bij van den broek auto Zutphen. Hij had er twee staan, de eigenaar Jeroen van den Broek heeft mij voortreffelijk te woord gestaan. Ik kon ruim de tijd nemen om de auto te bekijken en een proefrit maken. Hij heeft duidelijk alles gecommuniceerd over de auto, en een reële prijs voor mijn inruil gegeven, waardoor voor mij de aankoop snel rond was. Hij is vakkundig, klantvriendelijk en behulpzaam. 👍Super bedankt Jeroen !
Freek Claase
Zeer fijn bedrijf: Jeroen is een aangename gesprekspartner en komt zijn afspraken goed na. We hebben met de aanschaf van, voor mij een nieuwe, auto een deal kunnen sluiten die voor beide partijen goed is. Tijdens de werkzaamheden heeft Jeroen mij steeds op de hoogte gehouden! Ik ben heel blij met mijn aankoop. Van den Broek Auto's is een aanrader.
Pim van Dorp